Zeci de polițiști din Constanța, recompensați cu "aprecieri" de IGPR

226
Zeci de polițiști din Constanța, recompensați cu

Articole recomandate

Zeci de polițiști constănțeni au primit drept recompensă de la conducerea Poliției Române certificate de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

"De la începutul anului 2019 până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost recompensați 27 de polițiști, pentru îndeplinirea în condiții foarte bune sau deosebite a atribuțiilor de serviciu", ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De menționat că, pe parcursul lui 2019, la nivel național au primit astfel de "recompense" un număr de șase ofițeri și 141 de agenți din cadrul Poliției Române.

Printre polițiștii constănțeni care au primit certificate de apreciere se numără Nicu Ababei și Silviu Strîmbeanu, din cadrul Poliției Năvodari, pentru modul cum au intervenit pentru prinderea unui individ mascat, înarmat cu două cuțite, care amenința oamenii pe stradă, "recunoscându-se și apreciind modul ferm și profesionist de intervenție, dovedit cu ocazia salvării a patru tineri".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde