Zeci de persoane evacuate dintr-un hotel-restaurant, după ce un microbuz a luat foc în apropiere

135
Zeci de persoane evacuate dintr-un hotel-restaurant, după ce un microbuz a luat foc în apropiere - incendiu1-1488611197.jpg

Articole recomandate

Circa 30 de persoane au fost evacuate, vineri seara, dintr-un hotel-restaurant, după ce un microbuz staționat, fără pasageri, a luat foc în apropiere. Incendiul a afectat și o încăpere în care se afla o centrală termică, un bărbat suferind arsuri la nivelul capului.


Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că incendiul a izbucnit, în jurul orei 22.00, la microbuzul staționat în curtea unei societăți de transport în comun care deține, în imediata apropiere, și un hotel cu restaurant.


Aproximativ 30 de persoane care se aflau în restaurant s-au evacuat singure după ce incendiul a afectat și o parte din imobil, dar și o cameră în care se afla o centrală termică.


"A ars microbuzul în totalitate și a fost afectat tavanul încăperii în care se afla centrala termică. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric. Au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din restaurant și hotel s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.


Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al societății, a suferit arsuri superficiale la nivelul capului, acesta primind îngrijiri la locul incendiului, refuzând transportul la spital.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.519 secunde