Zeci de percheziții, la Constanța. Traficanții de droguri, vizați de polițiști

403

Articole de la același autor

În perioada 21-22 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Constanța, au efectuat 56 de percheziții, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc (cannabis). Perchezițiile au fost efectuate la locuințe din județele Constanța, Prahova și Ilfov. 


În urma perchezițiilor, au fost descoperite două culturi indoor de cannabis și au fost ridicați 424.800 de lei, 16.860 de euro, 31.912 de dolari, precum și telefoane mobile, carduri bancare, tablete, laptopuri, 905 grame de muguri de cannabis, semințe de cannabis, 35 de joint-uri cu cannabis, 3 pungi și 82 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală, 2 kg de substanță pulverulentă de culoare albă, 15 cântare electronice și arme neletale, deținute fără autorizație. 


La data de 23 aprilie, 53 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Constanța, pentru audieri, 13 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, față de 11 dintre persoanele reținute a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celelalte două a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. 


Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. De asemenea, au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, specialiști ai Gărzii de Coastă Constanța, precum și jandarmi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3921 secunde