Zeci de morți, printre care și copii, în urma a două naufragii produse în Marea Mediterană

374
Zeci de morți, printre care și copii, în urma a două naufragii produse în Marea Mediterană - naufragiu24728800-1528058991.jpg

Articole recomandate

Cel puțin nouă imigranți au murit în urma unui naufragiu în largul provinciei turce Antalya, iar alți 35 au decedat după ce ambarcațiunea în care călătoreau s-a scufundat în largul coastelor Tunisiei.

Nouă imigranți, inclusiv șase copii, care se îndreptau spre Europa, au decedat după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat în apropiere de insula Kekova Geyikova, aflată în largul districtului Demre din provincia Antalya. Un alt imigrant este dat dispărut, relatează cotidianul Daily Sabah.

Cel puțin 35 de imigranți au decedat, iar 67 au fost salvați, în urma unui naufragiu care a avut loc duminică în largul coastelor Tunisiei, a anunțat Ministerul Apărării de la Tunis.

Anual, zeci de mii de persoane, originare din țări sărace din Africa, încearcă să traverseze Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa, de cele mai multe ori în ambarcațiuni șubrede, astfel că mii de imigranți își pierd viețile în cursul călătoriei pe mare.

 Imigranții, care încearcă să fugă de sărăcia și violența din țările natale, sunt adesea transportați în condiții brutale, tranzacționați între diferite rețele de trafic de persoane care extorchează bani de la aceștia și supuși abuzurilor din partea bandelor criminale și autorităților.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8127 secunde