Zeci de mii de tuburi de adeziv, confiscate de Garda de Coastă

199
Zeci de mii de tuburi de adeziv, confiscate de Garda de Coastă - politiadefrontiera-1350993991.jpg

O echipă mixtă, formată din polițiști de frontieră și vameși, a controlat un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea. În urma verificărilor, au fost găsite 72.000 bucăți adeziv cu o valoare de 360.000 lei dacă ar fi fost originale.


Luni, în jurul orei 15.30, la rampa existentă în cadrul Portului Constanța Sud Agigea a fost efectuat un control fizic amănunțit asupra unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în județul Ilfov.


În urma controlului au fost descoperite 72.000 de bucăți adeziv, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală. Bunurile descoperite purtau inscripția unei mărci cunoscute, cu o  valoare de aproximativ 360.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit administratorului societății comerciale în cauză, un cetățean român în vârstă de 54 ani domiciliat în București, actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3082 secunde