X
X
Mai multe ştiri online:

Zeci de kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, zilele trecute, un cetățean român care transporta cu un autoturism peste 60 de kilograme pește, fără documente legale.

Aceștia au oprit pe raza localității Lumina un autoturism marca Audi, la volanul căruia se afla cetățeanul român A.A., în vârstă de 66 de ani, domiciliat în județul Constanța. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia două lăzi din plastic în care se afla cantitatea de 66 kg pește de apă dulce, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.

"Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17163 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2856 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2495 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde