Zeci de kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

Vineri, 21 Septembrie 2018
199
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, zilele trecute, un cetățean român care transporta cu un autoturism peste 60 de kilograme pește, fără documente legale.

Aceștia au oprit pe raza localității Lumina un autoturism marca Audi, la volanul căruia se afla cetățeanul român A.A., în vârstă de 66 de ani, domiciliat în județul Constanța. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia două lăzi din plastic în care se afla cantitatea de 66 kg pește de apă dulce, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.

"Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Pagina a fost generata in 0.2267 secunde