Zeci de jandarmi au donat sânge

282
Zeci de jandarmi au donat sânge - cernavoda31-1321009834.jpg
Miercuri și joi, respectiv 9 și 10 noiembrie a.c., 70 de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și ai Unității Speciale de Pază Cernavodă au donat sânge. Lor li s-au alăturat 10 polițiști din Cernavodă și localnici care au răspuns apelurilor lansate în mass-media. Acțiunea se înscrie în cadrul campaniei "Întinde o mână! Salvează o viață! Donează sânge!", inițiată de Jandarmeria Română.
Ținând cont de numărul mare de donatori incluși în campanie, principala acțiune se desfășoară sâmbătă, 12 noiembrie a.c., la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, unde sunt așteptați aproximativ 50 de donatori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, ai Grupării de Jandarmi Mobile și ai Unității Speciale de Pază Cernavodă. Acestora li se alătură partenerii din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și Aikido Club Constanța.
Totodată, până miercuri, 16 noiembrie, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța se vor mai prezenta alți 50 de jandarmi din cele trei structuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Imagini cu jandarmi la datorie
Pagina a fost generata in 0.709 secunde