Zeci de elemente de muniție descoperite la Constanța, distruse de pirotehniști

202
1
Zeci de elemente de muniție  descoperite la Constanța,  distruse de pirotehniști - zecide-1509289893.jpg

Articole de la același autor

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Constanța a executat, în poligonul din județul Tulcea, o ședință de distrugere a 65 elemente de muniție, descoperite și asanate, pe teritoriul județului Constanta.

"Munițiile neexplodate pot constitui un real pericol, iar în cazul descoperirii unor astfel de elemente de muniție neexplodată, anunțați imediat prin numărul unic 112 organele abilitate", vă sfătuiesc pompierii ISU "Dobrogea".

Cetățenii sunt sfătuiți să nu atingă sau să miște obiectele găsite și nici să le introducă în foc. De asemenea, este foarte important să nu încercați să le vindeți operatorilor economici cu scopul valorificării ca deșeuri metalice și nici să folosiți munițiile pentru improvizarea diferitelor unelte.

"În zona în care se presupune că ar exista muniție neexplodată, nu permiteți accesul, nu faceți focul și nu executați lucrări de îmbunătățiri, săpat. Nu lăsați copiii să se joace cu aceste elemente de muniție", mai precizează ISU "Dobrogea". 

Comentează știrea

costy
30 octombrie 2017
operator pc

Cautam persoane serioase si ambitioase pentru colaborare, chiar si part-time (2 - 3 ore pe zi). Cerem: - cunostinte de lucru cu fisiere word, pdf, excel - cunostinte de utilizare a computerului si internetului Oferim curs gratuit de informare si instruire si posibilitatea de a lucra de acasa. Pentru detalii scrieti-ne la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde