Zece persoane din Irak și Pakistan, prinse când încercau să intre ilegal în România

123
Zece persoane din Irak și Pakistan, prinse când încercau să intre ilegal în România - 15320661883632966s448632700-1532074216.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din Dărăbani, județul Botoșani, au depistat zece cetățeni pakistanezi și indieni care încercau să intre ilegal în România din Ucraina. Cei zece sunt bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, și vor fi cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele în cauză au fost preluate de autoritățile ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Polițiștii de frontieră au depistat pe direcția localității de frontieră Oroftiana, județul Botoșani, zece persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat către interiorul țării.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt opt cetățeni pakistanezi și doi indieni, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, care au încercat să treacă ilegal frontiera în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele zece persoane fiind preluate de autoritățile ucrainene în vederea continuării cercetărilor, în baza acordului de readmisie încheiat cu Ucraina, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3927 secunde