Zece persoane au fost reținute pentru 24 de ore într-un dosar de camătă, șantaj și proxenetism

242
Zece persoane au fost reținute pentru 24 de ore într-un dosar de camătă, șantaj și proxenetism - perchezitiidouaorasedinolt-1552472636.jpg

Articole recomandate

Zece persoane, audiate în cursul zilei de marți, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru infracțiuni de camătă, șantaj și prostituție, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.


"Față de 10 persoane aduse ieri la sediul IPJ Vrancea pentru audieri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă, șantaj și proxenetism", a precizat Poliția.


Polițiștii vrânceni au efectuat marți șapte percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi desfășurat activități de camătă, șantaj și proxenetism, în urma cărora zece persoane au fost aduse la sediul IPJ Vrancea, pentru audieri.


Potrivit IPJ, tot marți, în același dosar, doi bărbați din județul Vrancea au fost depistați în flagrant, în Focșani, în timp ce primeau bani dați cu camătă de la o persoană pe care aceștia o împrumutaseră anterior.


Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3858 secunde