Zece mașini ridicate de Poliția Locală, într-o singură zi

175
Zece mașini ridicate de Poliția Locală, într-o singură zi - controalepolitialocala-1568830543.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au realizat, marți, 17 septembrie, o acțiune pe linia depistării și sancționării șoferilor care nu respectă prevederile privind oprirea și staționarea autovehiculelor. În urma acțiunii, aceștia au aplicat 47 de încălcări ale normelor de circulație rutieră, în cuantum de 14.355 lei. Totodată, polițiștii locali au dispus ridicarea a 10 mașini staționate neregulamentar. 


"Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru/cinci puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare.


Totodată, trebuie avut în vedere de către participanții la trafic că în cazul opririi / staționării neregulamentare, polițiștii locali pot dispune ridicarea autovehiculelor respective, scopul demersurilor legale întreprinse este fluidizarea traficului rutier și  asigurarea vizibilității  în zona trecerilor de pietoni sau a marcajelor rutiere", au arătat reprezentanții Poliției Locale Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8902 secunde