Zece ani de pușcărie pentru tentativă de omor

311
Zece ani de pușcărie pentru tentativă de omor - puscarie-1337511699.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins apelul declarat de Marian Vasioi, de 47 de ani, condamnat de Tribunalul Constanța la zece ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor deosebit de grav. Sentința nu este definitivă, ea mai putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Acesta a fost trimis în judecată pentru că, la începutul lunii noiembrie 2011, s-a luat la ceartă și apoi la bătaie cu un vecin de-al său cu care se uitase la un meci de fotbal și cu care consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii de la Secția 3 Rurală Mangalia s-au deplasat în localitatea Limanu, unde i-au identificat pe Marian Vasioi, de 47 de ani, și Mihai Roșca, de 32 de ani, ambii din localitate, care se aflau în stare de ebrietate, cel de-al doilea prezentând răni destul de grave. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, ulterior fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost operată. Medicii au spus că rănile suferite de Roșca i-au pus acestuia viața în pericol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4374 secunde