Wizz Air suspendă zborurile către Marea Britanie, Elveția și Olanda

185
Wizz Air suspendă zborurile către Marea Britanie, Elveția și Olanda - dd-1586085417.jpg

Articole recomandate

Operatorul aerian low-cost Wizz Air suspendă, începând de duminică, rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda, în urma noilor restricții de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, informează compania printr-un comunicat remis Agerpres. Măsura se va aplica până în data de 18 aprilie.

Totodată, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv.

"Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda începând cu data de 5 aprilie până pe 18 aprilie inclusiv. Măsurile sunt cauzate de noile restricții de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19. Totodată, ca urmare a restricțiilor din România dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv", se precizează în comunicatul citat.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Potrivit companiei, pasagerii pot alege rambursarea banilor - care va dura mai mult - și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism - inclusiv agențiile de turism online - trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinații din 45 de țări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2691 secunde