Weekend de groază în Constanța! Bilanț tragic: Doi morți și un bărbat înjunghiat

599
Weekend de groază în Constanța! Bilanț tragic: Doi morți și un bărbat înjunghiat - weekendbun-1508685555.jpg

Articole de la același autor

În general, sfârșitul de săptămână vine la pachet cu distracție, alcool și chef de viață mai mult ca în timpul săptămânii. Din păcate, de multe ori, ceea ce ar fi trebuit să fie doar o relaxare se transformă în tragedie. 


Pot confirma cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța, care au fost solicitate să intervină pe strada Theodor Burada nr. 20, din municipiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 62 de ani. Ajunși la locul indicat, salvatorii constănțeni au găsit un bărbat agresat, starea sa fiind foarte gravă. În ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a putut lupta cu rănile incompatibile cu viața, fiind declarat mort.


Tragica poveste a început după ce agresorul s-ar fi întâlnit cu prietenul său la un pahar. Aburii alcoolului au dus la izbucnirea unui conflict, fapt pentru care cei doi s-au luat la harță, iar deznodământul a fost fatal, deoarece, în urma loviturilor încasate, bărbatul agresat a decedat.


Deși inițial se părea că bărbatul care a murit a fost confundat cu un hoț, chiar de prietenul său, iată că adevărul este altul: teribila crimă a fost rodul unui conflict spontan, victima având parte de o moarte violentă.


Bărbat tăiat de proxeneți


Un alt conflict a avut loc în decursul aceleiași seri, în zona bulevardului Aurel Vlaicu din Constanța. Acolo, un tânăr de 37 de ani, a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan cu mai multe persoane necunoscute. Potrivit martorilor, tânărul ar fi fost înjunghiat de proxeneții prostituatelor la care ar fi mers în zona respectivă. Acesta a ajuns la spital cu plăgi la față și torace. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Motociclist mort în accident


O altă veste tristă completează șirul întâmplărilor neplăcute, din weekendul trecut. Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, sâmbătă seara, la km 158, în dreptul localității Cernavodă. Un motociclist, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, care a paralizat circulația în zonă pentru mai bine de o oră. În stare gravă, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având un traumatism cranio-facial și fractură deschisă la un picior, potrivit medicilor. Din păcate, în jurul orei 22.00, tânărul a fost declarat mort. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6044 secunde