Week-end plin la malul mării. Jandarmii, mobilizați să asigure ordinea publică

200
Week-end plin la malul mării. Jandarmii, mobilizați să asigure ordinea publică - weekendplin-1530203895.jpg

Articole de la același autor

Se anunță un week-end plin de evenimente pe litoral, așa că jandarmii au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică. Astfel, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate. 


În perioada 28 iunie - 1iulie, jandarmii constănțeni se vor afla în zona Pieței Ovidiu, având în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului culinar "Festivalul Înghețatei". 


În perioada 29 iunie - 1 iulie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică și protecția participanților la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia Zilelor Orașului Ovidiu, dar și la evenimentul sportiv Supercupa României la Karting Electric - Marele Premiu al orașului Constanța. 


Sâmbătă, 30 iunie, între orele 8.00 și 20.00, se va acționa pentru asigurarea ordinii publice la evenimentul sportiv World Class Fitness Festival Constanța 2018, ce va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanța. 


Sâmbătă, 30 iunie, și duminică, 1 iulie, între orele 17.30 și 20.00, jandarmii vor avea în vedere siguranța participanților la seminarul "Combaterea Violenței Stradale și Combaterea Drogurilor" organizat Parcul Tăbăcarie și pe faleza Cazinoului din Constanța. Iar duminică, 1 iulie, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la evenimentul sportiv Kureș - lupte tătărăști, ce va avea loc pe stadionul "Victoria" din Cumpăna. 


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde