Week-end plin de misiuni pentru jandarmii constănțeni

193
Week-end plin  de misiuni pentru jandarmii constănțeni - weekend-1505484094.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu polițiști și pompieri, vor acționa la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

În perioada 14-17 septembrie, zilnic între orele 11.00-23.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului "Toamna deliciilor culinare", eveniment ce va avea loc în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, dar și a Campionatului European de Padbol organizat la Complexul Sportiv Tomis.

Sâmbătă, 16 septembrie, jandarmii constănțeni vor acționa în zona Sălii Sporturilor, pentru asigurarea măsurilor de ordine la meciul de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanța și CSA Steaua București, eveniment sportiv programat să înceapă la ora 14.00.

În aceeași zi, jandarmii din cadrul Detașamentului 8 Cernavodă vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Sport Cernavodă și FC Steaua București II, partidă ce se va disputa pe stadionul "Tineretului", cu începere de la ora 17.00.

Duminică, 17 septembrie, oamenii legii vor avea în vedere partida de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și SCM Politehnica Timișoara, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanța, cu începere de la ora 16.00.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4362 secunde