Week-end plin de evenimente la Constanța. Forțele de ordine, pregătite să intervină

301
Week-end plin de evenimente la Constanța. Forțele de ordine, pregătite să intervină - seanunta-1498146860.jpg
În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu polițiști și pompieri vor acționa la o serie de evenimente publice organizate în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.


În perioada 23-25 iunie, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului gastronomic "Pasta, Vino e Cappucino", ce va avea loc în Piața Ovidiu, iar în aceeași perioadă, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Turneul Internațional de Handbal Tineret Feminin "Trofeul Carpați", organizat la Sala Sporturilor din Constanța.


Sâmbătă, 24 iunie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului "Farul", pentru asigurarea ordinii și siguranței la meciul dintre echipele ASSCS Farul Constanța și ACS Pescărușul Sarichioi, programta la 17.30. 


De asemenea, tot în week-end, oamenii legii vor veghea la desfășurarea evenimentului sportiv de atletism "Family Run", ce va avea loc în Parcul Tăbăcărie, în intervalul orar 09.00-13.00. În același timp, jandarmii vor avea în atenție festivalul internațional de muzică "Liga Campionilor", ce va avea loc în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.


Pentru desfășurarea într-un climat de ordine și siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde