Week-end plin de evenimente, la Constanța. Forțele de ordine, pregătite

289
Week-end plin de evenimente, la Constanța. Forțele de ordine, pregătite - weekend-1527179819.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate. 


Vineri, 25 mai, de la ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți în fața Casei de Cultură din Mangalia, unde va avea loc evenimentul cultural-artistic "Balul Absolventului", dedicat absolvenților de liceu. 


Tot vineri, va fi asigurată ordinea publică și protecția participanților la un marș de protest organizat în jurul Parcului Tăbăcărie, în intervalul orar 18.00 - 22.00, dar și la meciul de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Cernavodă și AFC Buzău. 


Sâmbătă, 26 mai, în intervalul orar 15.30 - 21.30, jandarmii constănțeni se vor afla la Nisipari, având în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a sărbătorii tradiționale intitulată "Întâlnirea Fiilor Satului". 


De asemenea, oamenii legii vor fi prezenți la Crosul Copiilor, între stațiunile Saturn și Venus, dar și la partida de fotbal dintre echipele SSC Farul și Sportul Chișcani, ce se va disputa pe stadionul "Farul" din Constanța, începând cu ora 18.00. 


Duminică, 27 mai, jandarmii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Zilelor Comunelor Tortoman, Pecineaga, Fântânele, Rasova, dar și la gala de arte marțiale Urban Legend 4, ce va avea loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00. 


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", au precizat jandarmii constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9556 secunde