Week-end încărcat pentru jandarmi, pompieri și polițiști

183
Week-end încărcat pentru jandarmi, pompieri și polițiști - weekend1-1513355527.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea liniștii și ordinii publice la o serie de evenimente.

Sâmbătă, 16 decembrie, se va acționa pentru asigurarea ordinii publice și protecția participanților la evenimentul sportiv denumit "Cros Gerilă", ce va avea loc în stațiunea Mamaia, în intervalul orar 10.00 – 14.00. Tot sâmbătă, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanța, unde va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și CSM Făgăraș, începând cu ora 12.00.

Duminică, 17 decembrie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților la meciul de baschet masculin dintre echipele BC Athletic Constanța și CS Politehnica Iași II, ce va începe la ora 15.00. În aceeași zi, începând cu ora 17.00, jandarmii vor asigura climatul de normalitate civică la un spectacol ce va avea loc în parcul Evergreen din municipiul Mangalia.

Totodată, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică, precum și protecția participanților la adunările publice de protest ce vor avea loc în această perioadă în zona Instituției Prefectului județului Constanța.

"Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial", vă sfătuiesc jandarmii constănțeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5397 secunde