Week-end de foc. Străzile din Constanța, împânzite de jandarmi

3133
1
Week-end de foc. Străzile din Constanța, împânzite de jandarmi - jandarmipestrada-1508518720.jpg

Articole recomandate

Va fi un sfârșit de săptămână plin de evenimente ce se vor desfășura în spațiul public constănțean, motiv pentru care oamenii legii vor lua toate măsurile necesare pentru ca niciun incident să nu eclipseze buna desfășurare a acestora.

Așadar, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru a asigura liniștea și ordinea publică la o serie de evenimente organizate în oraș.

Concret, sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 10.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și S.C.M. Gloria Buzău - ce va avea loc pe stadionul Flacăra din Năvodari.

În aceeași zi, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului Mihail Naca din Constanța, unde va avea loc partida de rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanța și R.C.M. Galați, cu începere de la ora 14.00.

Tot sâmbătă, în intervalul orar 12.30-16.30 oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților la un marș de protest pentru susținerea libertății de decizie parentală în privința vaccinării obligatorii, ce va avea punctul de plecare în zona Harta Cetății de pe Bulevardul Ferdinand.

Duminică, 22 octombrie, începând cu ora 15.00, jandarmii vor avea în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanța și B.C.M.U. Argeș Pitești, ce va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța.

"Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.", este apelul lansat de oamenii legii, pentru constănțeni.

Comentează știrea

cristi
21 octombrie 2017
l

DE FOC ? bai sunteti nebuni ? unde sa apara scandal ? la care manifestare din cele enumerate de voi ?

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : Contrabandă cu farfurii  din Egipt,  la Agigea
Pagina a fost generata in 1.19 secunde