Week-end cu misiuni pentru jandarmii constănțeni

117

Articole de la același autor

În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța II și CSU Galați, ce va avea loc în Sala Sporturilor din municpiul Constanța, cu începere de la ora 18.00.

Sâmbătă, 17 martie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet feminin dintre echipele C.S. Phoenix Constanța și C.S.M.Ploiești, eveniment sportiv ce se va disputa tot la Sala Sporturilor, începând cu ora 13.00. În aceeași zi, cu începere de la ora 15.00, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului "Tineretului" din Cernavodă, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Cernavodă și Victoria Traian.

Sâmbătă și duminică se va acționa pentru asigurarea ordinii publice și protecția spectatorilor la Turneul Final 4 – Cupa României la handbal masculin, ce va avea loc la Sala Sporturilor.

"Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent", au precizat jandarmii constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1606 secunde