€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Week-end cu misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri

Ştire online publicată Sâmbătă, 03 Februarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu polițiști și pompieri, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Sâmbătă, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanța, unde vor avea loc nouă partide de fotbal în sală, în cadrul competiției sportive Trofeul Telegraf, cu începere de la ora 14.00.

Duminică, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și CS Politehnica Iași, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.30.

În aceeași zi, începând cu ora 18.30, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de baschet masculin dintre echipele BC Athletic Constanța și CN Aurel Vlaicu București, ce va avea loc tot la Sala Sporturilor.

Jandarmii constănțeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7427 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3944 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8845 secunde