€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Vreți să vă bucurați de o vacanță fără griji? Iată recomandările Poliției Române

Ştire online publicată Luni, 17 Iulie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Suntem în perioada în care ne gândim la vacanțele în străinătate, în căutarea biletelor de avion ori de cazare de pe internet, iar în aceste condiții, polițiștii vin cu un „pachet” de recomandări de care ar trebui să ținem cont cu toții. Oamenii legii vă sfătuiesc să vă informați cu atenție cu privire la agenția de la care cumpărați biletele de călătorie.

„Evitați firmele care nu afișează date de contact complete (adresă, telefon, cod unic de identificare fiscală etc.) și care se rezumă la o simplă adresă de e-mail. Este preferabil să cumpărați de la companii cunoscute sau cu care ați mai avut anterior contacte comerciale și despre care nu există comentarii negative ale altor clienți pe forumuri ori pe site-urile de evaluare a serviciilor”, vă recomandă polițiștii.

În ceea ce privește folosirea cardului de credit sau de debit pe internet, este bine de știut că trebuie să refuzați orice tranzacția dacă vi se cere codul PIN. Este normal să vi se ceară codul CVV, format din 3 sau 4 cifre, inscripționat pe card. Este mai sigur să folosiți un card de debit dedicat tranzacțiilor on-line, pe care să îl încărcați numai cu suma necesară achiziției, spun oamenii legii.

Rezervările de locuri pentru zboruri cu avionul se fac cu ajutorul sistemelor internaționale computerizate de rezervări, care permit accesul agenției la baza de date a companiei și rezervarea efectivă a locurilor pentru o anumită cursă în favoarea pasagerilor. Rezervările sunt gratuite și se fac înaintea datei de plecare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8547 secunde