Vreți să vă angajați ca șofer la DNA? Iată ce trebuie să faceți

518
1
Vreți să vă angajați ca șofer la DNA? Iată ce trebuie să faceți - fostulsoferalluisorinoprescureti-1474284758.jpg

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de șofer din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, la nivel central. Concursul va avea loc la data de 19 octombrie, ora 10.00, la sediul Direcției Naționale Anticorupție din strada Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, sector 1, București.


Concursul constă în susținerea unei probe practice eliminatorii - proba de traseu. O altă probă este cea teoretică și constă în completarea unui chestionar privind regulile de circulație pe drumurile publice, cât și verificarea cunoștințelor de mecanică și electricitatea specificie conducătorilor auto pentru categoriile C și D. 


Puteți fi declarați admiși la proba practică eliminatorie dacă obțineți cel puțin nota 7, iar pentru a putea fi declarați admiși la concurs, trebuie să obțineți cel puțin media generală 7, dar nu mai puțin de nota 5 la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor teoretice. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă cererea de înscriere, cartea de identitate, în copie, certificatul de naștere și diploma de bacalaureat, în copie, certificatul de cazier judiciar și fiscal, în original. 


De asemenea, aveți nevoie de un CV, adeverință medicală prin care să rezulte că sunteți apt pentru exercitarea profesiei, copie după carnetul de muncă, permis de conducere în copie, dar și adeverință de la Serviciul public comunitar din care să rezulte că nu ați avut permisul de conducere suspendat. Cuantumul taxei de înscriere la concurs este de 50 lei și se achită la casieria de la sediul Direcției Naționale Anticorupție, din str. Valter Mărăcineanu.


Comentează știrea

Viorel
19 septembrie 2016
Sofer dna

Daca sunteti cinstiti, mergeti sa va angajati sofer la dna! altfel intrati in gura lupului!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Vasile Blaga, audiat la DNA
Marţi, 13 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Mihai Stoica, audiat la DNA
Marţi, 30 August 2016
Stire din Eveniment : George Copos, la DNA
Pagina a fost generata in 0.5463 secunde