Vreți să fiți polițiști sau jandarmi? Iată ce trebuie să știți

225
Vreți să fiți polițiști sau jandarmi? Iată ce trebuie să știți - 12iunieviitoripolitsti-1339495177.jpg
Poliția Română informează că încep înscrierile în

Instituțiile de învățământ proprii și subordonate Ministerului Administrației și Internelor, precum și în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații încep înscrierile.

R Academia de Poliție "A.I. Cuza" București are următoarele locuri disponibile: Facultatea de Poliție - specializarea "Ordine și siguranță publică", curs de zi - 50 locuri (42 bărbați, 5 femei, 3 locuri pentru minorități (1 rrom, 1 pentru minoritatea maghiară și 1 loc pentru alte minorități); specializarea "Drept" - 19 locuri ( 14 bărbați, 5 femei); arma Poliție de Frontieră, curs de zi - 20 locuri (15 bărbați, 2 femei, 1 loc pentru etnicii rromi, 1 loc pentru minoritatea maghiară și 1 loc pentru alte minorități); arma Jandarmi, învățământ de zi - 45 locuri, din care 40 pentru bărbați, 3 pentru femei, 1 pentru cetățenii de etnie rromă și 1 pentru cetățenii de etnie maghiară;

R Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina - 50 locuri (43 bărbați, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi și 1 loc pentru alte minorități).

R Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan"– Cluj - 50 locuri (43 bărbați, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi și 1 loc pentru alte minorități)

R Academia Tehnică Militară: Facultatea de Sisteme Electronice și Informatice Militare - Inginerie electronică și telecomunicații - "Transmisiuni" - 4 locuri; Calculatoare și tehnologia informației - 6 locuri;

R Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" București - specializarea: Științe militare, informații și ordine publică – "Psihologie - informații" - 5 locuri.

R Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, curs de zi - 50 locuri (43 bărbați, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi și 1 loc pentru alte minorități).

R Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, învățământ de zi - 56 locuri, din care 45 pentru bărbați, 5 pentru femei și 6 la S.P.P.

R Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, învățământ de zi - 50 de locuri, din care 45 pentru bărbați și 5 pentru femei.

R Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" Brașov: Managementul traficului aerian (aviație nenaviganți) - 12 locuri pentru bărbați;

R Academia Forțelor Terestre " Nicolae Bălcescu" Sibiu: Științe militare și informații, specialitatea Management economico financiar, Finanțe contabilitate învățământ de zi - 2 locuri pentru bărbați;

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează în raport de locul de domiciliu sau de reședință al candidaților, potrivit opțiunii acestora, la nivelul serviciilor de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene de poliție, poliției de frontieră sau inspectoratelor de jandarmerie. Detalii suplimentare de pe paginile web ale instituțiilor de învățământ sau de pe www.politiaromana.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3642 secunde