Vreți să fiți jandarmi? Mai aveți timp să depuneți cererile de înscriere

188
Vreți să fiți jandarmi? Mai aveți timp să depuneți cererile de înscriere - potidevenijandarmsursaijjconstan-1595357334.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța selecționează candidați pentru sesiunea de admitere 2020, pentru Facultatea de Jandarmi și Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Academiei de Poliție "Al. I. Cuza" București. Pentru viitorii jandarmi, sunt puse la dispoziție 25 de locuri, la învățământ cu frecvență, în vreme ce, la Drept, învățământ cu frecvență, sunt 250 de locuri.

Cei interesați să participe la concursurile de admitere trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă cetățenie română, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă capacitate deplină de exercițiu, să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihic, să aibă minimum 18 ani și maximum 27 de ani, diplomă de bacalaureat, să nu aibă antecedente penale, tatuaje în locuri vizibile, iar în anii de studii să fi obținut la purtare media de minimum 9.00.

"Cererea tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la structura de resurse umane a IJJ până pe 27.07.2020, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică", au mai anunțat reprezentanții inspectoratului.

Informații suplimentare despre înscriere se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241.618.969, int. 24557. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1654 secunde