Vreți să emigrați în SUA? S-a dat startul înscrierii la LOTERIA VIZELOR

270
1
Vreți să emigrați în SUA? S-a dat startul înscrierii la LOTERIA VIZELOR - vretisaemigratisua-1412239198.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București au anunțat demararea programului Loteria Vizelor pentru anul 2016. Înscrierile au demarat de ieri. 


Potrivit comunicatului transmis de reprezentanții ambasadei, programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziția persoanelor care îndeplinesc "cerințe simple, dar stricte, de calificare" vize de rezidență permanentă în Statele Unite. Iar România se află printre țările participante la programul Diversity Visa. 


"Înregistrările pentru programul Diversity Visa 2016 trebuie transmise electronic în perioada care începe miercuri, 1 octombrie, la ora 12, și se încheie luni, 3 noiembrie 2014, la ora 12. Solicitanții pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov, numai în perioada de înregistrare. Solicitanții sunt sfătuiți să nu aștepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare, pentru a se înregistra. Numărul mare de înregistrări simultane poate duce la întârzieri la conectarea on-line. Nicio înregistrare online sau pe hârtie nu va fi acceptată după ora anunțată a zilei de 3 noiembrie 2014. Dacă trimiteți mai mult de o înregistrare veți fi descalificați", au transmis reprezentanții Ambasadei SUA. 


Se impune precizat că participarea la program este gratuită și că "Guvernul SUA nu angajează consultanți sau servicii particulare externe pentru a opera programul Diversity Visa". Astfel că orice intermediari sau alte persoane care oferă asistență, pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimțământul Guvernului SUA.

Condițiile de calificare a celor interesați sunt: solicitanții trebuie să fie născuți într-o țară care participă la program, să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puțin doi ani într-o meserie solicitată în SUA.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 mai 2015, pe pagina de internet www.dvlottery.state.gov, la secțiunea Entrant Status Check. 



Comentează știrea

Dana
2 octombrie 2014
Locuri de munca urgente

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Social : Începe Loteria Vizelor
Pagina a fost generata in 0.6689 secunde