Vreți să emigrați în SUA? Azi s-a dat startul înscrierii la LOTERIA VIZELOR pentru 2016

359
Vreți să emigrați în SUA? Azi s-a dat startul înscrierii la LOTERIA VIZELOR pentru 2016 - 1octombrieloteriavizelor-1412153863.jpg

Articole de la același autor

Ambasada Statelor Unite ale Americii a anunțat programul Loteriei Vizelor pentru anul 2016. Iar înscrierile încep astăzi!
Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziția persoanelor care îndeplinesc cerințe stricte de calificare, vize de rezidență permanentă în Statele Unite. România se află printre țările participante la programul DV-2016.
Cei interesați pot accesa formularul electronic E-DV, la adresa www.dvlottery.state.gov, iar înregistrările pentru DV - 2016 trebuie transmise electronic în perioada 1 octombrie - 3 noiembrie 2014.
Solicitanții sunt sfătuiți să nu aștepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online. 
Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 3 noiembrie 2014.
Este acceptată o singură solicitare de înregistrare. Dacă trimiteți mai mult de o înregistrare de persoană veți fi descalificați. Participarea la program este gratuită. 
De asemenea, cei interesați de viză de America trebuie să știe că Guvernul SUA nu angajează consultanți sau servicii particulare din afară pentru a opera respectivul program. Astfel că orice intermediari sau alte persoane care oferă asistență pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimțământul Guvernului SUA.
Cerințele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească următoarele condiții: să fie născut într-o țară care participă la program (România participă la acest program), să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat, sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puțin doi ani într-o meserie solicitată în SUA. Pentru a afla despre ce meserii este vorba se va accesa baza de date O*NET OnLine a Departamentului Muncii al SUA.
Atenție! Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2016, aplicanții sunt rugați să consulte instrucțiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum și pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Social : Începe Loteria Vizelor
Pagina a fost generata in 0.4727 secunde