Vreți o ambarcațiune? Garda de Coastă organizează licitație

274
Vreți o ambarcațiune? Garda de Coastă organizează licitație - licitatiegarda-1593957866.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni continuă procesul demarat în urmă cu câteva luni, de a face "curățenie" prin dotări și a scoate la licitație vehiculele pe care nu le mai folosesc. Drept pentru care, reprezentanții Gărzii de Coastă au anunțat organizarea unei licitații deschise cu strigare pentru vânzarea a patru ambarcațiuni MAI 4031, MAI 4033, MAI 4035 și MAI 4036. Ambarcațiunile sunt pe pernă de aer, au fost fabricate în 2005 și au o durată de exploatare de 15 ani. Prețul de pornire a licitației variază între 23.987 de lei și 24.058 de lei.

Licitația este programată să se desfășoară pe 21 iulie, ora 10.00, la sediul Gărzii de Coastă. Cei interesați să achiziționeze ambarcațiunile pot trimite documentele de calificare până pe 14 iulie, ora 14.00.

De precizat că nu este prima dată când polițiștii de frontieră scot la licitație respectivele ambarcațiuni, dar prima dată nu a fost nimeni interesat să le achiziționeze. Între timp, oamenii legii le-au mai scăzut prețul cu câteva sute de lei.

Reamintim că structurile constănțene ale Poliției de Frontieră se modernizează, după ce guvernanții au aprobat, în urmă cu două luni, achiziția de autospeiale de supraveghere cu termoviziune și cinci șalupe de intervenție. Șalupele, pentru care se vor cheltui peste 41,5 milioane de lei, cu TVA, urmează să ajungă la Constanța, Mangalia și Sulina, județul Tulcea. De asemenea, la nivelul structurii naționale vor fi achiziționate 59 de autospeciale Land Rover de supraveghere cu termoviziune, în valoare de peste 51 milioane de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3208 secunde