VREME REA LA CONSTANȚA / RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

261
VREME REA LA CONSTANȚA / RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență - atentionaremeteocodportocaliudep-1561629872.jpg
Ca urmare a avertizărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice, averse, ce vor avea și caracter torențial, și, posibil, căderi de grindină, cantitățile de apă putând depăși local 20...25 l/mp și izolat 35....40 l/mp, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, începând de astăzi – 27 iunie 2019, ora 13.00, până mâine – 28 iunie 2019, ora 08.00.


În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate.


"Asigurăm abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.", anuță autoritățile constănțene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Iunie 2019
Stire din Social : Avarie RAJA la Constanța!
Miercuri, 26 Iunie 2019
Stire din Social : Factură electronică, la apă
Pagina a fost generata in 2.0021 secunde