Vrei să te faci pompier sau jandarm? Sute de posturi disponibile, la Constanța

579
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al Județului Constanța recrutează candidați pentru concursurile de admitere - sesiunea 2017, pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma "Pompieri" și pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care școlarizează personal pentru MAI. 


35 de locuri sunt disponibile la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", durata studiilor fiind de 4 ani. De asemenea, sunt disponibile 200 de locuri la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, durata studiilor fiind de 2 ani. 


Condiții de participare pentru candidați: absolvenți cu diplomă de bacalaureat; vârstă de până la 27 de ani împliniți în anul participării la concurs, înălțimea 1,70 metri (bărbați) și 1,65 metri (femei); media generală la purtare în perioada studiilor liceale, minim 9.00. 


Termenele de depunere a cererilor de înscriere sunt 26 mai, pentru instituțiile de învățământ superior ale MAI și MApN, și 21 iulie, pentru școlile postliceale ale MAI. Precizări și informații suplimentare puteți obține de luni până vineri, între orele 9.00 - 15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 110, la telefon 0241.617.381, 0241.617.090 - Serviciul Resurse Umane. 


De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța recrutează și selecționează candidați, pentru sesiunea de admitere 2017, în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează: Academia de Poliție "Al. I. Cuza" București, Facultatea de Jandarmi - 50 de locuri, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani - 174 de locuri, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni - 175 locuri, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești - 3 locuri de maistru militar auto alocate Jandarmeriei Române. Locurile sunt disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei. 


Cererile de înscriere pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior (ale MAI, MApN, SRI) și școlile postliceale ale MApN se depun la sediul IJJ, până pe data 26 mai 2017, iar pentru școlile postliceale ale MAI, până pe data de 21 iulie 2017. 


Informații suplimentare despre înscriere se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241.618.969, int. 24557 sau pe site-ul www.jandarmeriaconstanta.ro, la secțiunea anunțuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2116 secunde