Vrei să devii polițist de frontieră? Sute de locuri sunt scoase la concurs

4273
2
Vrei să devii polițist de frontieră?  Sute de locuri sunt scoase la concurs - traficde21486402395-1524638427.jpg

Articole de la același autor

Poliția de Frontieră Română informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină polițiști de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru viitorii polițiști de frontieră sunt puse la dispoziție un număr de 646 locuri pentru specializarea Poliție de Frontieră și Drept.

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, respectiv la sediul IGPF.

Recrutarea candidaților din județele în care nu există unități ale Poliției de Frontieră Române se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice a candidaților recrutați pentru toate instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale pe locurile alocate M.A.I. - Poliția de Frontieră se realizează, în mod centralizat, în perioada 7-11 iulie, ora 07:00, potrivit planificării care va fi adusă la cunoștință candidaților în timp util, prin postarea acesteia pe site-ul MAI (mai.gov.ro) la secțiunea Cariera/Instituții de învățământ.

Candidații vor susține probele eliminatorii și cele de cunoștințe stabilite prin regulamentul/metodologia de admitere a instituției de învățământ. Pentru informare cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de admitere, candidații vor consulta site-ul oficial al instituției de învățământ.

Comentează știrea

Gelu
25 aprilie 2018
Nu

La cei care refuza hrana in semn de protest pentru conditii de munca precare si salarizare deficitara? Nu!!

Mishu
25 aprilie 2018
Nu , multumesc !

Ma alatur celor scrise de Gelu: nici eu nu mai vreau , dupa ce i-am vazut pe politistii aia infometati si cu barba...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4434 secunde