Vrei să devii jandarm? IJJ Constanța recrutează și selecționează candidați

202
Vrei să devii jandarm? IJJ Constanța recrutează și selecționează candidați - vreisa-1508258971.jpg
Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța recrutează și selecționează candidați pentru sesiunea de admitere ianuarie 2018, în instituțiile militare de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. 


Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, cu învățământ de zi, are 350 locuri, pentru bărbați și femei, dintre care trei locuri pentru romi și doi locuri pentru minorități. Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, învățământ de zi oferă tot atâtea locuri, asemenea Școlii "Grigore Alexandru Ghica". 


Cererile de înscriere pentru admiterea la instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, până la data de 5 decembrie 2017. Calendarele de desfășurare ale concursurilor de admitere sunt stabilite de către unitățile de învățământ și afișate pe site-urile acestora. 


Informații suplimentare despre înscriere se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618.969, int. 24557 sau prin consultarea site-ului unității, www.jandarmeriaconstanta.ro, la secțiunea anunțuri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6663 secunde