Voluntarii Centrului Antidrog Constanța, premiați și felicitați pentru activitate

Joi, 22 Decembrie 2016
188
Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, din cadrul Agenției Naționale Antidrog, și-a premiat voluntarii în cadrul unei gale organizate miercuri la sediul Prefecturii Constanța. La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice locale, specialiștii antidrog, directorii liceelor partenere în derularea activităților antidrog, precum și 200 de elevi și studenți.


În cadrul Galei, voluntarii ANA, dar și elevii și studenții care au sprijinit proiectele desfășurate de specialiștii Agenției în anul 2016, au fost premiați și felicitați pentru determinarea și energia de care au dat dovadă în munca depusă pentru prevenirea consumului de droguri. 


Gala a fost marcată de momente artistice deosebite: colinde de sărbători, cântate de elevii Liceului Teoretic "George Călinescu" și Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", dansuri grecești susținute de ansamblul "Astras Junior" și de majoretele de la Liceul "Emil Palade", dar și momente de magie.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.6512 secunde