€ 4.6669
£ 5.309
$ 4.0761

Mai multe ştiri online:

Volkswagen furat din Franța, descoperit la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 14 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grup Nave Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța – Compartimentul Trafic și Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat pe raza județului Constanța un autovehicul marca Volkswagen, model Tiguan, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Franța, acesta fiind declarat furat în data de 9 septembrie, iar la volan se afla cetățeanul român V.M., în vârstă de 28 de ani.

Șoferul, domiciliat pe raza județului Constanța, a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de către autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 8.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9319 secunde