Vitezomanii, lăsați fără permise, pe șoseaua spre Ovidiu

242
Vitezomanii, lăsați fără permise, pe șoseaua spre Ovidiu - vitezomanovidiu2-1574465079.jpg

Articole de la același autor

Șoseaua care leagă Constanța de Ovidiu, DN3C, a fost reabilitată, spre încântarea șoferilor. Reparațiile favorizează însă tentația șoferilor de a călca accelerația până în podea. Drept pentru care, pentru a preveni producerea de accidente rutiere pe fondul depășirilor neregulamentare și a vitezei, joi, polițiștii de la Rutieră au desfășurat o amplă razie pe șoseaua respectivă. 


În cadrul acțiunii, care s-a desfășurat în intervalul orar 10.00 – 17.00, polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre 29 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, oamenii legii au reținut nouă permise de conducere, dintre care două pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/oră a vitezei maxime admite, și șapte permise pentru efectuarea de depășiri neregulamentare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 6.500 de lei. 


Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii a fost de 160 km/oră, iar șoferul, un tânăr de 28 de ani, s-a ales cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile și o sancțiune contravențională de 1305 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1852 secunde