Vitezomanii de pe autostrăzi, lăsați fără permise!

94
Vitezomanii de pe autostrăzi, lăsați fără permise! - autostrazi-1603114940.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru siguranța traficului rutier. Potrivit unei statistici realizată de Brigada Autostrăzi a Poliției Române, vara aceasta, numărul accidentelor rutiere produse pe autostrăzi a scăzut cu 43%, al persoanelor decedate în astfel de accidente cu 47% și al răniților cu 46%.

Dar, în perioada iunie – august 2020, polițiștii de la autostrăzi au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere, fiind desfășurate zilnic activități în scopul depistării celor care pun în pericol siguranța circulației prin încălcarea normelor legale. Astfel, celor ce nu au respectat legislația le-au fost aplicate 15.669 de sancțiuni contravenționale, iar, ca măsuri complementare, au reținut 1.154 de permise de conducere.

Pentru încălcarea regimului legal de viteză, cu mai mult de 50 de km/h, au fost aplicate 974 de amenzi contravenționale, în fiecare caz, fiind reținut permisul de conducere al conducătorului auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pentru conducerea sub influența unor substanțe psihoactive, au fost constatate 30 de infracțiuni, fiind constatate și 36 de fapte de conducere sub influența alcoolului.

De exemplu, mai mulți șoferi au fost sancționați după ce au fost surprinși pe Autostrada A2, București – Constanța, conducând cu viteză, ajungând inclusiv la viteze peste 230 de km/oră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Vitezoman prins de radar pe Autostradă
Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.4962 secunde