VITEZOMAN surprins pe șoseaua Constanța – Ovidiu. Poliția l-a lăsat fără permis!

1184
VITEZOMAN surprins pe șoseaua Constanța – Ovidiu. Poliția l-a lăsat fără permis! - politistcontroltraficrutiera2-1574416037.jpg

Articole recomandate

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10.00-17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pe linia respectării limitelor legale de viteză.

Activitatea, desfășurată pe DN 3C, a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza depășirilor neregulamentare și a vitezei, dat fiind faptul că partea carosabilă a fost reabilitată, aspect care favorizează deplasarea autovehiculelor cu viteză peste limita legală.

În urma acțiunii, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 2 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și 7 pentru depășire neregulamentară.

Valoarea totală a amenzilor este de 6.520 de lei.

Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii de ieri a fost de 160 km/h. Pentru această abatere, conducătorului auto, în vârstă de 28 de ani, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, acesta primind și o sancțiune contravențională în valoare de 1.305 lei.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6104 secunde