VISCOL PUTERNIC mâine noapte, la Constanța. Utilajele de la Drumuri, pregătite să intervină

366
VISCOL PUTERNIC mâine noapte, la Constanța. Utilajele de la Drumuri, pregătite să intervină - viscolputernic-1580812689.jpg

Articole de la același autor

Comandamentul de iarnă al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța este pregătit să intervină în zonele unde ninsoarea și viscolul, anunțate de meteorologi pentru miercuri și joi, vor crea probleme.

"De mâine, vor fi precipitații în tot județul, seara se vor transforma în ninsoare asociată cu vânt puternic. Joi nu vor mai fi precipitații, doar vânt care va spulbera zăpada depusă în cursul nopții. Este posibil să apară condiții de polei la trecerea la temperaturi negative și transformarea ploii în zăpadă. La acel moment se va interveni cu sare, pentru a evita formarea poleiului. Având în vedere că aceste fenomene meteo se vor petrece în noaptea de miercuri spre joi, când va fi trafic foarte redus, vom acționa toată noaptea și dimineață. Este important să se circule cu atenție și viteză scăzută", a anunțat Lucian Lungoci, administratorul special al RAJDP Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6429 secunde