VISCOL LA CONSTANȚA / Manevrele navelor din Portul Constanța, SUSPENDATE

146
1
VISCOL LA CONSTANȚA / Manevrele navelor din Portul Constanța, SUSPENDATE - ll-1419667494.jpg

Articole recomandate

Manevrele navelor au fost suspendate, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în toate porturile constănțene, din cauza vântului puternic, ce suflă la rafală cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit autorităților portuare, operațiunile au fost sistate în porturi, rând pe rând, începând cu Mangalia și Constanța Sud - fluvial, deoarece vântul suflă cu viteze de 60 - 70 km/h la țărm, iar în larg poate atinge și depăși 80 km/h. Activitatea a fost apoi oprită și în porturile Constanța Nord și Midia.

Tot din cauza vântului puternic a fost restricționată și deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanța Sud - fluvial.

În această situație, pentru siguranță, navele aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, evitând astfel intrarea în derivă, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

sisy
18 ianuarie 2016
mafia

ca de obicei numai la sc Decirom este timp favorabil operatiunilor de incarcare-descarcare, si unde mai pui ca vor sa ia grupa de munca domnii de la Operatorul Portuar, vorba ceea docherii lucreaza ca frizerii.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Stire din Social : Anunțul CNADNR care vizează toți șoferii
Pagina a fost generata in 0.4081 secunde