Viol în grup la Negru Vodă. Victima s-a ascuns în șifonier

1774
Viol în grup la Negru Vodă. Victima s-a ascuns în șifonier - infractiunicatuse-1341170261.jpg
O adolescentă de 15 ani, din satul constănțean Darabani, ce aparține de orașul Negru Vodă, a trecut prin clipe de groază la sfârșitul săptămânii trecute: a fost violată de trei vecini, după ce în zadar a încercat să se ascundă de ei într-un șifonier.
Minora a fost trimisă de părinți, joi după-amiază, la magazinul din sat, pentru a face cumpărăturile. În apropierea unității s-a întâlnit cu trei vecini: Samuel Pârvu, de 22 de ani, Costel Paraschiv, de 40 de ani, și David Capasu, de 19 ani. Cei trei erau beți și, fără să stea prea mult pe gânduri, au tăbărât pe fată și au dus-o cu forța în toaleta barului. Minora a reușit să fugă și a intrat în gospodăria unei vecine, unde s-a ascuns în șifonier.
Suspecții au pornit în urmărirea ei, au intrat în curtea femeii care a încercat să o ajute pe adolescentă, au lovit-o pe aceasta și au luat-o cu forța pe minoră. Au dus-o la domiciliul unuia dintre ei, unde au violat-o, a povestit copila, ulterior, părinților și oamenilor legii.
Victima a fost dusă la Medicină Legală, dar specialiștii nu au găsit urme care să confirme cele spuse. În schimb, au arătat polițiștii, au fost prelevate probe concludente de la fața locului și, în plus, femeia unde a încercat copila să se ascundă îi confirmă spusele.
Pe de altă parte, suspecții au susținut că actele sexuale ar fi fost consimțite și că minora nu ar avea o reputație tocmai bună în sat.
Anchetatorii nu le-au dat crezare și i-au reținut, iar duminică dimineață cei trei suspecți au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile, pentru viol și violare de domiciliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde