Vindeau droguri, la zece lei bucata, în zona Gării

301
2
Vindeau droguri, la zece lei bucata, în zona Gării - vindeaujointuri-1422465728.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune în zona Gării, în noaptea de marți spre miercuri a observat trei persoane care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). Asupra tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, militarii au găsit cinci pachețele de staniol cu o substanță verde. O oră mai târziu, un alt echipaj a surprins în zona podului de butelii alte două persoane, de 25 de ani, care aveau asupra lor șapte pachețele cu aceeași substanță și suma de 80 de lei, pe care aceștia au declarat că au strâns-o prin vânzarea a opt plicuri. Jointurile, pachețelele și banii găsiți asupra lor vor fi predați Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în ve-derea continuării cercetărilor. 


Comentează știrea

turculet
29 ianuarie 2015
pliculet

Va așteptam si in Inel 2, lângă centrala termica, intrare in Compozitorilor. Mai nou se iau banii in scara si se arunca pliculetele de la geamul de la baie, ca sa nu riște surprize. Are pana in 30 de ani, mic, urat, ochelari negri, fes pe cap tot timpul si merge cracanat. Vara e ca la Mc Drive la el. Scapati-ne de el.

Scarbit de turnatori
16 iulie 2015
Muie

Hai sifon turcule...date n pl mea ca pun mana pe tine si te fac de spital,te n mortii tai de turnator..daca nu ti am dat moca ai fugit repede pe site..drogatule

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Șoferi prinși drogați la volan
Pagina a fost generata in 2.9809 secunde