Vila unui afacerist a sărit în aer. Explozia ar fi fost provocată intenționat

329
Vila unui afacerist a sărit în aer. Explozia ar fi fost provocată intenționat - dsc05021-1489561113.jpg

Articole recomandate

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în noaptea de marți spre miercuri, la o vilă din centrul municipiului Galați, fiind cauzată, cel mai probabil, de o acumulare de gaze. Pompierii iau în calcul și varianta ca explozia, în urma căreia nu s-au înregistrat victime, să fi fost provocată intenționat.


La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri cu trei autospeciale care au reușit să lichideze în scurt timp incendiul care se manifesta pe o suprafață de 400 de metri pătrați.


Incendiul a izbucnit în urma unei explozii, iar din primele cercetări reiese că aceasta a fost cauzată de o acumulare de gaze. Potrivit news.ro, pompierii iau în calcul și varianta ca deflagrația să fi fost provocată în mod intenționat, însă cauzele exacte care au dus la producerea acesteai vor fi stabilite în urma anchetei care nu a fost finalizată.


În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, primele informații arătând că locuința aparține unui om de afaceri care nu ar fi fost în imobil în momentul producerii exploziei.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Actual : Atac cu mașină-capcană, la Bagdad
Pagina a fost generata in 0.9446 secunde