Viitorii jandarmi, în practică la Constanța

150
Viitorii jandarmi, în practică la Constanța - studenti-1487060875.jpg
Porțile Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-au deschis pentru doi studenți aflați în anul I și anul II de studiu la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, care efectuează în perioada 13.02-12.03. a.c., stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ.


Echipa managerială alături de cadre din diferite compartimente i-au întâmpinat pe tinerii studenți și le-au prezentat aspecte legate de specificul unității, programul orar și misiunile executate de Jandarmeria Constanța.


În acest stagiu de practică, camarazii noștri vor desfășura activități în cadrul structurilor operative de pază și protecție instituțională, pentru a-și forma deprinderile necesare în cariera militară.


Viitorii jandarmi vor fi sprijiniți în această perioadă de cadre militare cu experiență iar la final vor primi calificative din partea tutorilor jandarmi, care vor trimite către instituția de învățământ la finalul stagiului de practică, o evaluare asupra activității desfășurate la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0899 secunde