Videoconferință cu militarii din teatrele de operații și misiuni externe

320

Articole recomandate

Ministrul Apărării naționale, Gabriel Leș, și șeful Statului Major al Apărării, general Nicolae Ciucă, au discutat, miercuri, 24 aprilie, în cadrul unei videoconferințe desfășurate la sediul MApN, cu echipele de comandă ale structurilor dislocate în teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia și Herțegovina, precum și în Polonia, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre și a Sărbătorilor Pascale.

Militarii români au prezentat analiza situației de securitate din zonele de responsabilitate, stadiul de îndeplinire a misiunilor și au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului personalului sunt foarte bune.

"Ziua Forțelor Terestre reprezintă un reper important, nu doar în calendarul tradițiilor militare, ci pentru întreaga noastră națiune, o zi în care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, în care prețuim prezentul și ne gândim cu speranțe la viitor. Țara datorează, în egală măsură, respect și gratitudine și militarilor din Forțele Terestre aflați în misiune în teatrele de operații internaționale", a transmis ministrul Apărării naționale militarilor aflați misiuni, în afara granițelor țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1748 secunde