VIDEO / ZIUA NAȚIONALĂ în PANDEMIE. Ceremonii militare la bordul navelor

Marţi, 01 Decembrie 2020
271
Pandemia provocată de noul coronavirus a produs schimbări semnificative în toate domeniile vieții sociale și, implicit, în modul de a sărbători, anul acesta, Ziua Națională a României, la mai bine de un veac de la unirea tuturor provinciilor românești într-un singur stat, în anul 1918.


Forțele Navale Române celebrează marți, 1 Decembrie, Ziua Națională prin scurte ceremonii organizate la bordul navelor militare, în cadrul cărora marinarii vor ridica Marele Pavoaz, în acordurile Imnului Național, iar curajul și sacrificiul înaintașilor noștri vor fi onorate prin ceremonii militare restrânse de depunere coroane de flori. 


Activitățile de comemorare au loc în Constanța, la Monumentul Eroilor căzuți din Primul Război Mondial din Cimitirul Central, la Brăila, în Piața Independenței, și la Tulcea, în Piața Tricolorului, toate fiind planificate a se desfășura în intervalul orar 12.00-12.30, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii și infectării cu virusul SARS CoV-2. 


Vă prezentăm imagini de la bordul fregatei „Regele Ferdinand”, din cadrul ceremoniei militare organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, făcute publice de Forțele Navale. 


Pagina a fost generata in 0.245 secunde