Video VIDEO. Urmărire ca în filme. Un șofer băut, prins de polițiști cu ajutorul unui taximetrist

306
1
VIDEO. Urmărire ca în filme. Un șofer băut, prins de polițiști cu ajutorul unui taximetrist - urmarirebucuresti26184800-1480695341.jpg

Articole recomandate

Un taximetrist a sunat la 112 după ce a văzut, azi, în zona Republica din Capitală, un bărbat care urca cu forța în mașină mai multe persoane. Până la intervenția polițiștilor, taximetristul l-a urmărit pe bărbat, stabilindu-se apoi că șoferul băuse iar persoanele din mașină erau iubita și copilul lui.

Apelul a fost preluat de polițiștii de la Brigada Rutieră care au plecat în direcția indicată, ținând legătura cu taximetristul care urmărea mașina.

"Dispeceratul Brigăzii Rutiere a ținut permanent legătura cu acel conducător auto și cu echipajele aflate în serviciu la acea oră și, după aproximativ cinci minute, polițiștii rutieri au reușit depistarea autoturismului în trafic, pe Șoseaua Fundeni. Polițiștii au blocat autoturismul, au identificat ocupanții acestuia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele urcate cu forța în autoturism erau concubina și copilul conducătorului autoturismului. Brigada Poliției Rutiere mulțumește conducătorului auto pentru dovada de spirit civic de care a dat dovadă și îi asigura pe toti participantii la trafic că vor acționa cu promptitudine ori de câte ori vom primi sesizări cu privire la incălcările normelor rutiere sau de conviețuire socială, menite să pună în pericol viețile cetățenilor", se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere, citată de romaniatv.net

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, șoferul băut fiind condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Comentează știrea

geogi
3 decembrie 2016
taximetrist turnaror

Degeaba am făcut revoluția din 89 se pare că turnătoria încă există.Taximrtristii fac denunțuri la poliție ca să scape de sancțiuni din partea poliției rutiere.Nu este niciun spirit civic la mijloc domnilor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0771 secunde