Video VIDEO / Un tânăr care transmitea live pe Facebook în timp ce conducea a produs un accident cu 6 victime

865
VIDEO / Un tânăr care transmitea live pe Facebook în timp ce conducea a produs un accident cu 6 victime - acc-1591079938.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 28 de ani din Botoșani a produs un accident rutier grav, în urma căruia 6 persoane au fost rănite. Acesta era în direct pe Facebook, iar imaginile vor fi folosite de polițiști în anchetă.


Un tânăr de 28 de ani, care se filma în timp ce conducea și transmitea imaginile în direct pe o rețea de socializare, a produs, în noaptea de luni spre marți, un accident rutier soldat cu șase victime. Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, fiind implicate patru autoturisme.


Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, a declarat că accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o mașină care circula regulamentar.


"Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanță regulamentară față de autoturismul care rula pe aceeași direcție de mers, în fața sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta și îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit Agerpres.


Cea de-a patra mașină implicată era parcată pe partea dreaptă a bulevardului Mihai Eminescu.


Din accident au rezultat șase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati".


Sursa imagini: stiri.botosani.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.551 secunde