Video VIDEO. Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze

313
VIDEO. Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze - untitled-1552821570.jpg

Articole recomandate

Polițistul Mircea Lucuță, în vârstă de 38 de ani, a fost filmat când a blocat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din Oradea, unde se întretaie Bulevardele Magheru și Traian.

Polițistul se afla în intersecția respectivă când l-a observat pe pensionar stând dezorientat lângă pasajul subteran destinat pietonilor și a oprit mașina ca să discute cu el, a informat bihoreanul.ro. Așa a aflat că bătrânul în vârstă de 90 ani nu putea să coboare din cauza vârstei, motiv pentru care, fără să stea pe gânduri, a oprit circulația pe bulevard, blocând traficul cu mașina de poliție, și l-a însoțit pe pieton până pe trotuarul din partea opusă a străzii. 


Unul dintre șoferi a filmat întregul moment și a postat filmarea pe Grupul de Facebook Infotrafic al Județului Bihor. "Gestul contează, în gesturile mici se ascund oamenii mari!", a comentat unul dintre internauți. Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, acesta este polițist din 2002. "Colegul nostru era de serviciu și a sesizat că pensionarul este dezorientat și s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, așa că a decis să-l ajute", a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 


Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, acesta este polițist din 2002. "Colegul nostru era de serviciu și a sesizat că pensionarul este dezorientat și s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, așa că a decis să-l ajute", a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 


sursa: libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5806 secunde