€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

VIDEO. Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițistul Mircea Lucuță, în vârstă de 38 de ani, a fost filmat când a blocat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din Oradea, unde se întretaie Bulevardele Magheru și Traian.

Polițistul se afla în intersecția respectivă când l-a observat pe pensionar stând dezorientat lângă pasajul subteran destinat pietonilor și a oprit mașina ca să discute cu el, a informat bihoreanul.ro. Așa a aflat că bătrânul în vârstă de 90 ani nu putea să coboare din cauza vârstei, motiv pentru care, fără să stea pe gânduri, a oprit circulația pe bulevard, blocând traficul cu mașina de poliție, și l-a însoțit pe pieton până pe trotuarul din partea opusă a străzii. 


Unul dintre șoferi a filmat întregul moment și a postat filmarea pe Grupul de Facebook Infotrafic al Județului Bihor. „Gestul contează, în gesturile mici se ascund oamenii mari!”, a comentat unul dintre internauți. Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, acesta este polițist din 2002. „Colegul nostru era de serviciu și a sesizat că pensionarul este dezorientat și s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, așa că a decis să-l ajute”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 


Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, acesta este polițist din 2002. „Colegul nostru era de serviciu și a sesizat că pensionarul este dezorientat și s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, așa că a decis să-l ajute”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 


sursa: libertatea.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8287 secunde