Video VIDEO. Un motociclist este eroul zilei! Așa se intervine cu un stingător de incendiu

944
VIDEO. Un motociclist este eroul zilei! Așa se intervine cu un stingător de incendiu - untitled-1564728681.jpg

Articole recomandate

Situație tensionată pe șoseaua Kiseleff din București: un autoturism Volvo a început să fumege intens, semnalând un incendiu sub capotă. Urmările puteau fi tragice, însă la fața locului s-a aflat un motociclist cu prezență de spirit, care a coordonat stingerea incendiului și eliberarea pății carosabile.

Incidentul a avut loc miercuri, 31 iulie, între Arcul de Triumf și Piața Presei Libere. Un autoturism Volvo a luat foc spontan, amenințând să explodeze în orice secundă. Din fericire, la fața locului se afla un motociclist care avea să devină eroul zilei.

Acesta le-a strigat celor din mașină să deschidă capota și să coboare urgent din mașină, îndepărtându-se de flăcări. În același timp, a solicitat tuturor șoferilor dimprejur să sară în ajutor înarmați cu extinctoare, avertizându-i să păstreze totuși o distanță sigură.


Când fumul s-a mai rărit, oamenii au putut ridica complet capota pentru a stinge flăcările rămase. Motociclistul s-a asigurat că circulația pe banda I este blocată, pentru ca cei prezenți să poată împinge vehiculul avariat până la marginea șoselei Kiseleff, de unde să poată fi remorcată ulterior.

Eroul zilei a filmat întreaga scenă cu ajutorul unei camere montate pe cască. A publicat clipul pe pagina sa de Facebook, acesta fiind vizionat de 95.000 de ori până în prezent. Toate comentariile sunt laude la adresa lui, pe bună dreptate.

"Dacă nu te implicai, era scrum mașina în scurt timp", remarcă un utilizator al rețelei sociale.

"Căldură mare, mon cher! Da’ bine că ai tu sânge rece", comentează cu haz alt internaut.

"Boss, ești la superlativ!", este felicitat motociclistul.


sursa: auto-bild.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7666 secunde